Lokalene våre gir en lun ramme for ulike selskap og kurs. Vi liker å skape en vennlig og verdig  stemning rundt familieselskap, konfirmasjon, dåp og navnefest,  vennefester, minnesamvær, og arrangement for din bedrift.

Lokalene

I Bryggehuset har vi gode lokaler for møter, kurs og fest. I salen kan vi dekke langbord eller småbord til 65 personer. I kafeen, eller "glasshuset", er det plass til 25 personer. Kjøkkenet serverer mat laget fra bunnen, basert på gårdens egne råvarer. Dette er sanselige vakre rom, bygget i lokale, naturlige materialer. Det er ulike stemninger i salen og glasskafeen.

Utleiepriser

  • Salen (ca 60 pers) ukedag kr 2500,- 
  • Salen  (ca 60 pers) fredag, lørdag eller søndag 3000,-  / hel helg egne priser
  • Glasskaféen  (ca 25 pers) 1500,- 

Ta kontakt for pristilbud for arrangementer som varer over flere dager.

Salen pyntet til bryllup

Kaféen i vinterhagen

Bakerovnen er hjertet i kaféen, og som gjest får man følge med når bakverket blir steikt, eller kjøtt og grønnsaker blir brassert. Ved heldagsmøter er det fint å bevege seg fra salen med konsetrert arbeid, til kaféen for måltid, gruppearbeid og pauser. Rommene kan også brukes separat til ulike arrangementer parallelt. 

Brett med kanelsnurrer fra bakerovnen

Om bryggerhuset

Bryggerhuset stod ferdig i 2010. Bygningen er tegnet av Rolf Jacobsen, Gaia Tjøme, og satt opp av  vestfoldbedriften Timber. I "salen" er  det kraftige tømmerkonstruksjoner som holder oppe vegger og tak, og halm med leirpuss isolerer veggene.

Kaféen er en vinterhage i glass, og her finner vi bakerovnen av resirkulert murstein fra et bryggerhus i Høyjord. Sten Sjøstrand har konstruert og bygget bakerovnen vår.

Bryggerhuset og prestegrager