Vi tar imot gårdsbesøk gjennom hele året

Når du besøker oss kan du nyte stemningen på tunet, hilse på dyrene, hoppe i høyet, eller ta en tur i beitelandskapet og skogene rundt gården. Kaféen er åpen for servering, og Gårdsbutikken med våre produkter er også vel verdt et besøk.


Åpningstider


Gården er åpen på Lørdager og Søndager fra kl 11:00-16:00. Kaféen åpner klokken 12.

På sommeren (26.6-6.8) har vi også åpent på Onsdager og Torsdager til samme tid.

I lavsesong vinter (1.1 - 12.2) har vi Åpen Gård med Kafé på Søndager kl 12:00 - 16:00.


Priser

Inngang til Åpen Gård er 75,- pr person (over 1 år)

Hesteridning og Traktorsafari er 50,- pr pers. OBS: Hesteridning er kun på søndager.Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer!

Og kontakt oss gjerne på epost for å avtale besøk utenom disse tidene: [email protected].

Valkyrien Allstars - søndag 30.juli 2023 - Hagekonsert på tuent

Valkyrien Allstars på Holt gård, hurra!!!

Vi gleder oss stort til denne sommerens store utekonsert med det energiske, tradisjonsnære og nyskapende bandet med Tuva Syvertsen i spissen. Nå har du mulighet til å sikre deg billetter, til salgs på TicketCo! 

Vi åpner kl 16:00 med servering fra kafeen, med gårdens pizza og andre bakerovnsvarer, og gårdens egen iskrem. Skjenkeløyve.

Bandet starter å spille kl 18:00 

Hjertelig velkommen!

Valkyrien

Kafè

I kaféen tilbyr vi blant annet bakevarer som pizza og kanelsnurrer, og drikke som kaffe, te, saft og eplemost. Vi bruker mest mulig egenproduserte råvarer og økologiske innkjøpte varer når vi lager mat.

Befolket vår-tun på åpen gård

Egne økologiske råvarer

Grønnsaker, egg, melk og kjøtt blir produsert på gården, i tillegg til en del bær og frukt til saft og syltetøy. I det lille gårdsmeieriet lager vi yoghurt, surmelk, ost og iskrem. Juice og saft av økologiske hageepler, plommer, rababra og bær blir laget på gården og solgt i kafèen. Vi vil dyrke jorda slik at vi skaper et sunt og levende jordsmonn, kan høste gode grønsaker og har god dyrevelferd.

Skoleboller og kanelsnurr fra bakerovnen

Hesteridning og Traktorsafari

På søndager mellom kl 13:00 - 14:00 står som oftest Vegard og hestene klare til å ta imot barn som ønsker å ri på hest, så fremt det er vær og føre for det. Hesteridning kjøpes på stedet, men merk at det er et begrenset antall hestebilletter!

Klokken 12:30 er det Traktorsafari dersom det er vær, føre og passasjerer nok.Velkommen til Gårds!